Τι να πεί κανείς για αυτό το φαγητό που δεν λέει όχι ούτε μικρός ούτε μεγάλος. Βάλτε το και στο φούρνο με μπόλικο τυράκι και καλή σας όρεξη !!!
Υλικά
1 αστεροειδή γλυκάνισο | |
ελαιόλαδο | |
2 σκελίδες σκόρδο | |
500 γρ. κιμά μοσχάρι | |
1/2 φλιτζάνι (125 ml) κόκκινο κρασί | |
1 κονσέρβα ντομάτες | |
1 κ.σ. ζάχαρη |
1 κ.γ. μαϊντανό, φασκόμηλο, δεντρολίβανο και Θυμάρι ανακατετεμένα | ||||||||
ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
|
||||||||
50 γρ. βούτυρο | ||||||||
1/3 φλιτζανιού αλεύρι | ||||||||
2 1/2 – 3 φλιτζάνια γάλα | ||||||||
1 κ.γ. μουστάρδα Dijon | ||||||||
Μια πρέζα φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο | ||||||||
Αλάτι και πιπέρι
|
http://pasmageirevontas.gr