Marina Serafimidou

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

                                             11 ως 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα βρεθούν μπροστά σας οι λόγοι που εμποδίζουν σε μικρό η μεγάλο βαθμό να κινηθείτε όπως ακριβώς θέλετε για να είστε χαρούμενοι. Όμως για εσάς του 3ου10ημέρου οι μέρες φέρνουν και συναισθηματικές χαρές και γενικά κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας κολλημένα επαγγελματικά θέματα και θα κάνει πιο εύκολη την δρομολόγηση εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Για όλους το ΣΚ δείχνει ιδιαίτερα ευχάριστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλά τα νέα και οι εξελίξεις φέρνει η εβδομάδα αυτή τόσο σε προσωπικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα για τους περισσότερους του 1ου μα και του 3ου 10ημέρου.  Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας επικοινωνίες και θα επαναφέρει τον εποικοδομητικό και αποδοτικό διάλογο στις σχέσεις σας. Οι μέρες ευνοούν επαγγελματικά εσάς του Απριλίου που μπορείτε τώρα είτε να βελτιώσετε την θέση σας είτε να κάνετε μία νέα αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακά θέματα , υποχρεώσεις ή άλλης μορφής ζητήματα που σχετίζονται με τον οικογενειακό σας χώρο θα πάρουν το περισσότερο από τον χρόνο σας τις μέρες αυτές. Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας όλες τις αιτίες που εμπόδιζαν να μπουν σε τάξη κάποιες απαραίτητες ρυθμίσεις ή αλλαγές και παράλληλα επιτρέπει μετά από μία ένταση σε εσάς της 25ης ως και 29ης του Μαίου να κάνετε μία ξεκάθαρη συζήτηση και να λύσετε ένα χρονίζον πρόβλημα ή διαφωνία με έναν δικό σας άνθρωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά από  αυτά που περιμένουν σε επίπεδο συζητήσεων μέσα από αναβολές  ή και κάποια νέα – απαντήσεις που καθυστερούν με το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρουν σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας Εσείς του Ιουνίου αλλά και του 3ου 10ημέρου είστε πιο κοντά στο να κλείσετε μια συμφωνία ή πιθανά θα δεχθείτε μία ενδιαφέρουσα πρόσκληση της μέρες αυτές που μπορεί να γεννήσει κάτι καλό για εσάς. Για όλους Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο αποδοτικές ημέρες της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ

Εσείς του 3 ου 10 ημέρου θα έχετε κάτι καλό να περιμένετε στο προσεχές διάστημα που θα σας επιβεβαιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και σας προσωπικότητες . Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας οικονομικά θέματα και κάνει πιο εύκολη την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Εξαιρετικό το ΣΚ δίνει αιτίες χαράς και ξεκούρασης σε όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας τις κινήσεις σας θα βοηθήσει τα επαγγελματικά  σχέδια πρώτα εσάς του Αυγούστου και στο κατόπιν εσάς του Σεπτεμβρίου. Το διάστημα βοηθά ξεκινήματα την ίδια ώρα που απροβλημάτιστη από όψεις η Αφροδίτη μέσα από τον Λέοντα δίνει αιτίες που καθησυχάζουν ανησυχίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Για τους 17,18 και 19 Οκτωβρίου οι μέρες δίνουν μία πρόταση ένα άνοιγμα ή γενικά μία τύχη που μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο ένα τομέα της ζωής σας. Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή μέσα από τον 12 οίκο σας και σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία Ήλιου και Άρη θα ενεργοποιήσει αιτίες που θα σας κάνουν να ολοκληρώσετε ίσως και μέσα από την πίεση κάποιων καταστάσεων μία ανολοκλήρωτη ενδοσκόπηση που θα πρέπει να σας οδηγήσει σε διαφορετικούς τρόπους σκέψης  και δράσης το επόμενο διάστημα ώστε να βγείτε ωφελημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα σας ξαναφέρει σε επαφή τα μέσα της εβδομάδας και μετά με άτομα που είτε είχατε χαθεί είτε είχατε παρεξηγηθεί. Οι μέρες εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα κοινωνικές για εσάς και είναι γενικά καλό αυτόν τον καιρό να μην αρνείστε προσκλήσεις αφού εύκολα μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από τυχόν γνωριμίες που θα κάνετε σε κύκλους που μπορείτε να βρεθείτε αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πιο καλά αυτής της εβδομάδας αφορούν τους γεννημένους το 3ο 10ήμερο του ζωδίου που θα έχουν τύχη σε όλους τους τομείς και επιτυχία σχεδόν σίγουρη σε ότι επιχειρήσουν. Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας επαγγελματικά θέματα και σας βάζει σε μία καλή σειρά καθώς για πολλούς ουσιαστικά η φθινοπωρινή σεζόν τώρα ξεκινά. Η ανάγκη σας να φανείτε περισσότερο μέσα από ότι κάνετε θα είναι χαρακτηριστικό σας αυτέ στις μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαχητικοί στον λόγο και όπου νιώθετε ότι χρειάζεται έντονα επιθετικοί προκειμένου να περάσετε δικές σας γραμμές θα είστε τις  μέρες αυτές. για εσάς του 3ου 10 ημέρου σίγουρα οι μέρες είναι πιο εύκολες ενώ και οι ιδέες σας μπορεί να είναι πιο αποδοτικές τώρα. Κάποιοι που νοιώθετε πιεσμένοι και θέλετε να αποδράσετε από μία κατάσταση που σας πνίγει το διάστημα σας δίνει είτε την αφορμή είτε το άλλοθι για να πραγματοποιήσετε την φυγή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους 13 και 14 Φεβρουαρίου οι μέρες δίνουν ανοίγματα κάθε μορφής , νέους ορίζοντες και τύχη.  Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας κάποιες σκέψεις που εμπόδιζαν να κάνετε κινήσεις διεκδίκησης τόσο ερωτικών όσο και οικονομικών αποκτημάτων.  Από το πρωινό του Σαββάτου που περνά η Σελήνη στο ζώδιό του Λέοντα  θα νοιώστε πολύ καλύτερα καθώς οι άλλοι θα δείξουν περισσότερο πρόθυμοι να ακούσουν και να καλύψουν ανάγκες και επιθυμίες σας.    

ΙΧΘΕΙΣ

Το ξεκίνημα της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή θα ξεμπλοκάρει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας την επικοινωνία και θα βοηθήσει την συνεννόηση με συντρόφους μα και συνεργάτες.  Κάποιοι μπορούν να δημιουργήσουν νέα ανοίγματα αυτήν την εποχή στην προσωπική τους ζωή η να δέσουν περισσότερο σε σταθερές βάσεις μία τους σχέση. Οι εντάσεις που θα έχουν οι γεννημένοι την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου μπορεί τελικά να αποτελέσουν αιτία για να γίνει επιτέλους μία συζήτηση που μόνο καλό τελικά μπορεί να φέρει.

 

 

Πέρρης Κρητικός τηλ. γραφείου 210 9349036 για τηλεφωνικές απαντήσεις καλέστε στο 9011903040 ή στείλτε μήνυμα γράφοντας  ΠΕΡ1 (κενό) την ερώτησή σας στο 54754