Marina Serafimidou

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ …ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

  4 με 10 Δεκεμβρίου 2017

Κριός

Οι συναντήσεις, μα και τα νέα που θα μάθετε και θα σχολιάσετε είναι πολλά τις μέρες αυτές. Την Τετάρτη  μην αποθαρρυνθείτε από μικρό-  αναβολές που μπορεί να υπάρξουν. Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό  θα σας κάνει πιο καχύποπτους απ ότι συνήθως, πιο διεκδικητικούς και κτητικούς. Οι γεννημένοι   14/4ου είσαστε μπροστά σε μία ακόμα γεμάτη νευρικότητα εβδομάδα. Αντίθετα καλές είναι οι μέρες που ακολουθούν για τους γεννημένους 24 Μαρτίου ως και 1 Απριλίου.

Ταύρος

Αυτός ο μήνας των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων , αλλά και των καθυστερήσεων ( λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή) λογικά θα σας αγχώσει καθώς από φύση ήρεμοι είστε μόνο όταν τα έχετε βάλει όλα σε τάξη. Το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό θα δώσει ανταγωνιστικό χρώμα στις σχέσεις σας, καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν  αυταρχικά  να σας επιβάλουν τις θέσεις τους,  κάτι που λογικά θα ξεσηκώσει αντίδραση από την μεριά σας. Πρώτοι θα επηρεαστείτε από αυτό το πέρασμα εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου.

Δίδυμοι

Δευτέρα και Τρίτη  έχετε και πολλά να κάνετε , αλλά και να σχεδιάσετε το πρόγραμμα όλου του μήνα.  Μετά την Τετάρτη αποφύγετε μπλοκαρίσματα που θα παρουσιάσουν συναλλαγές μα και  σχέσεις σας. Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας δίνουν  περισσότερες διπλωματικές ικανότητες. Από το Σάββατο που ο Άρης περνά στο Σκορπιό θα δώσει κάποιους  ανόητους ανταγωνισμούς, που πρέπει να αντιμετωπίσετε διπλωματικά, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Από νωρίς την Τρίτη μπαίνετε στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και παίρνετε τα πάνω σας. Οι μέρες αυτές δείχνουν μαγικές για τους γεννημένους  3 και 4 Ιουλίου.. Μπορεί μία πρόταση , μία σημαντική γνωριμία , ένα απρόσμενο κέρδος να χτυπήσει τώρα την πόρτα.  Το Σάββατο ο Άρης περνά στον  χώρο του Σκορπιού ενεργοποιεί  θετικά τον ερωτικό τομέα στην ζωή σας, φέρνει  εντάσεις με τα ταίρια σας που τελικά θα δυναμώσουν αντί να βλάψουν τις σχέσεις σας.

Λέων

Δημιουργικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση , έχετε τώρα περισσότερες δυνατότητες να κερδίσετε στόχους , τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Περισσότερο  οι γεννημένοι 27 Ιουλίου  έως και 4 Αυγούστου τις μέρες αυτές, θα έχετε ευχάριστα νέα, προσκλήσεις, αιτίες χαράς ή και μία νέα γνωριμία. Μπορεί το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό να δώσει μία  νευρικότητα σε ενδοοικογενειακές σχέσεις και γενικά μία οικογενειακή ένταση  ή και μία κόντρα με ένα παιδί σας αλλά αυτό είναι κάτι που προς το παρόν θα απασχολήσει μόνο εσάς των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου.

Παρθένος

ο πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό από  το Σάββατο και ως τα τέλη του Ιανουαρίου θα δίνει αιτίες για απρογραμμάτιστες μετακινήσεις, νευρικότητα στον λόγο και την κίνησή σας και θα σας φέρνει συχνά σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας. Το διάστημα που διαρκεί αυτή η διέλευση, είναι καλό να φιλτράρετε τον λόγο σας , όσον αφορά την καυστικότητα και την επικριτική απέναντι στους άλλους τάση που θα σας διακρίνει. Το Σ/Κ δείχνει να είναι το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ζυγός

Μόνο την Τετάρτη μπορεί να μη βγαίνει το πρόγραμμα σας όπως θα θέλετε και κάποιος αστάθμητος παράγοντας να μπερδέψει τα σχέδιά σας , αλλά αυτό είναι παροδικό. Από το Σάββατο που ο Άρης περνά στο Σκορπιό πιθανά να σας δώσει μία περισσότερο  κτητική διάθεση, τόσο απέναντι σε ανθρώπους, όσο και σε υλικά πράγματα . Αυτό το διάστημα θα νοιώσετε  έτοιμοι για οικονομικές διεκδικήσεις , θα περιμένετε αλλά και θα απαιτείτε με κάποιον τρόπο από τους άλλους περισσότερα

Σκορπιός

Τις μέρες αυτές οι γεννημένοι  3 και 4 Νοεμβρίου είσαστε οι πιο τυχεροί απ όλους σε οτιδήποτε καταπιάνεστε . Μπορεί μία πρόταση , μία σημαντική γνωριμία , ένα απρόσμενο κέρδος ή μία άλλης μορφής ευκαιρία μπορεί να σας χτυπήσει τώρα την πόρτα. Εκμεταλλευτείτε το. Από το Σάββατο ο Άρης  στο δικό σας ζώδιο σας κάνει ορμητικούς, και επιθετικούς αν νιώσετε ότι χρειάζεται για να περάσετε τα θέλω σας και να πετύχετε τους σκοπούς σας..

Τοξότης

Οι γεννημένοι από 26 Νοεμβρίου μέχρι και  4 Δεκεμβρίου θα έχετε περισσότερο από τους άλλους, ειδικές αιτίες χαράς αυτές τις μέρες. Την  Τετάρτη, μόνο τους 20 Δεκεμβρίου φαίνεται να  προβληματίζει η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο  που θα φέρει μία διαφωνία οικονομικού χαρακτήρα με ένα σύντροφο ή μία συνεργασία. Από το Σάββατο που ο Άρης περνά στο Σκορπιό θα δώσει κάποιες αιτίες εσωτερικής ανησυχίας και ταραγμένο ύπνο  καθώς μία έγνοια μπορεί να κρατά ξάγρυπνα τα βράδια σας και κάτι να έχει την δύναμη να αναστατώσει την ζωή σας.

Αιγόκερως

Κλεισμένους σε συλλογισμούς, αναμνήσεις, απολογισμούς και πάρα πολύ ευαίσθητους , εύθικτους και γκρινιάρηδες. Ακόμα η στασιμότητα που μπορεί να παρουσιάσουν αυτό το διάστημα επαγγελματικά σας θέματα  φαίνεται να συμβάλει στο να πέσετε. Το πέρασμα που θα κάνει ο Άρης στο Σκορπιό θα δώσει κάποιες ανταγωνιστικές φιλίες και παρεξηγήσεις . Παράλληλα θα μπορούσε η παρουσία ενός ατόμου που δεν συμπαθείτε  στο χώρο του σπιτιού  σας, να σας  προκαλέσει νευρικότητα και αναστάτωση.

Υδροχόος

Αυτόν τον καιρό θα θέλετε να μοιραστείτε με φίλους εκτός από τον χρόνο σας και σκέψεις και όνειρα. Αν μάλιστα ασχολείστε με κάτι που απευθύνετε σε πολύ κόσμο το διάστημα αυτό βοηθά να έχετε περισσότερη αποδοχή και υποστήριξη. Το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό δίνει ώθηση σε επαγγελματικά ζητήματα και σε κάποιους μια θέση ευθύνης που αν μπορέσουν να την υποστηρίξουν θα κερδίσουν επιβεβαίωση και αναγνώριση.  Οι γεννημένοι τις 3 τελευταίες μέρες τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε προγράμματα που απαιτούν πειθαρχία και να τα ολοκληρώσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθείς

Οι μέρες αυτές δείχνουν εξαιρετικές για τους γεννημένους  10,11 και πρωί 12 του Μαρτίου,  που ως και την Κυριακή έχετε να περιμένετε ένα άνοιγμα της  τύχης στην ζωή σας.. Μπορεί μία εξαιρετικά σοβαρή πρόταση , μία σημαντική γνωριμία , ένα απρόσμενο κέρδος ή μία άλλης μορφής ευκαιρία να σας χτυπήσει τώρα την πόρτα. Εκμεταλλευτείτε σωστά την θετική συγκυρία και κερδίστε από αυτήν. Ο Άρης από τον Σκορπιό θα ανοίξει για εσάς δρόμους για ταξίδια και δυνατότητες που σας επιτρέπουν να τα πραγματοποιήσετε.

 

 

Για να μιλήσετε  με τον Π. Κρητικό  καλέστε από σταθερό ή κινητό στο  9011 400 550

Πέρρης Κρητικός