ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ !!!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ !

    17 ως 23 Ιουλίου 2017

Κριός

Προσοχή απαιτούν τα οικονομικά σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας. και οικογενειακές εντάσεις θα έχετε οι 19,20/4ου ως την Τετάρτη. Το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής θα δώσουν έμφαση σε συναισθηματικά της ζωής σας θέματα. Θα κάνει πιο έντονες τις σχέσεις σας και εσάς πιο απαιτητικούς από αυτές. Τις μέρες που ακολουθούν εσείς της πρώτης εβδομάδος του ζωδίου θα νιώσετε δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις και θα πάρετε χαρές από τα άτομα της καρδιάς σας.

Ταύρος

Δυναμικό ξεκίνημα για εσάς αυτήν την εβδομάδα που σας επιτρέπει να βάζετε σε εφαρμογή σχέδια και να κάνετε κινήσεις που από καιρό περιμένατε την ώρα τους. Λίγη προσοχή την Δευτέρα στις αγορές σας φτάνει για να απολαύσετε μία καλή εβδομάδα. Έμφαση  σε οικογενειακά θέματα και ακόμα περισσότερο χρόνο και ενδιαφέρον στα αιτήματα των δικών σας ατόμων σας καλεί να δώσετε το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής

Δίδυμοι

Για τους 4 ως 11/6ου οι μέρες φέρνουν μία ξεχωριστή αιτία χαράς μία γνωριμία , ένα κέρδος ή κάτι άλλο ευχάριστο. Το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής γεννούν  ένα διάστημα που θα κάνετε περισσότερες και ευχάριστες μετακινήσεις ενόψει διακοπών πιθανά όχι μόνο σε ένα προορισμό. Μα και  κάποιες ξεκάθαρες συζητήσεις με τους γύρω σας για να λύσετε παρεξηγήσεις ή εκκρεμότητες. Ακόμα σας δίνει ένα διάστημα πιο ήρεμο που θα σας βοηθήσει να κάνετε σχεδιασμούς αλλά και να χαλαρώσετε.

Καρκίνος

Την  Δευτέρα μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγεί σε συμπεράσματα γιατί θα σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους. Το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής σας δίνουν ανάσες οικονομικές καθώς για πολλούς τελειώνει κάπου εδώ μία υποχρέωση που είχε ψηλό κόστος και επιβάρυνε την οικονομία σας, μαζί έρχονται και κάποιες πιο χαρούμενες προοπτικές για το οικονομικό σας αύριο και θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ρεαλιστικά οικονομικά προγράμματα αλλά και να περάσετε πιο καλά αυτό το καλοκαίρι.

Λέων

Λίγες μέρες ακόμα και από τα μέσα της εβδομάδας όλα αλλάζουν για εσάς. Η περίοδος της ενδοσκόπησης τελειώνει κάπου εδώ και ξεκινά μία περίοδος έντονης δράσης και επιθετικών διεκδικήσεων. Με τον εαυτό σας θα ασχοληθείτε πιο πολύ αυτόν τον καιρό καθώς το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής σας ωθεί προς αυτό και μάλιστα με τρόπο που ίσως να θεωρηθεί εγωιστικός καθώς η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα για σας θα σας κάνει ακόμα και να παραμελήσετε τα αιτήματα των γύρω σας.

Παρθένος 

Ζορισμένοι θα είστε τις μέρες αυτές με παλιά γνωστά αλλά έντονα προβλήματα; που έχουν κάνει επανεμφάνιση στην ζωή σας όσοι γεννημένοι 15 Σεπτεμβρίου. Παρ όλο που οικονομικά κάτι πάει να κινηθεί καλύτερα το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής  ξεκινά μία περίοδο ενδοσκόπησης αναθεώρησης και  ανασύνταξης δυνάμεων σας ζητά να βρείτε χρόνους και χώρους ξεκούρασης και ανασυγκρότησης  Αυτό το καλοκαίρι προτιμήστε ήσυχους χώρους χαλάρωσης και ξεκούρασης και αποφύγετε φασαριόζικους χώρους με πολύ κόσμο.

Ζυγός

Οι μέρες είναι μέρες χαράς και μίας ευχάριστης έκπληξης – κέρδους είτε συναισθηματικού είτε υλικού για τους 7 ως και 14 Οκτωβρίου. Ακόμα κάποιες βασικές σας υποχρεώσεις ολοκληρώνονται και το διάστημα που ακολουθεί δείχνει λιγότερο απαιτητικό δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο. Το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής  θα σας βάλουν σε νέους κύκλους και θα φέρουν σημαντικές γνωριμίες στην ζωή σας αυτόν τον καιρό . Κόσμο που έρχεται για να μείνει στην ζωή σας αλλά και να βοηθήσει σημαντικές σας προσπάθειες

Σκορπιός

Μέχρι και την Παρασκευή εσείς της τελευταίας εβδομάδας του ζωδίου εκμεταλλευτείτε μία ιδέα , μία ευκαιρία ανόδου η προβολής.  Το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής  στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη κάνει πολύ αποδοτικές τις επαγγελματικές κινήσεις όσων επιχειρείτε κάτι αυτόν τον καιρό. Αυξάνει τις φιλοδοξίες σας και την ανάγκη σας να προβληθείτε σε στενό ή και πιο πλατύ κύκλο. Ωστόσο το διάστημα αυτό είναι καλό να αποφεύγετε τις υπερβολές που έχουν στόχο τον εντυπωσιασμό γιατί και κοστίζουν και δεν χρειάζεται να γίνουν καθώς την προσοχή θα την τραβήξετε πάνω σας έτσι και αλλιώς.

Τοξότης

Επιτέλους μετά ένα κουραστικό και ψυχοφθόρο διάστημα  το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής και για ένα μήνα θα κάνει την διάθεσή σας μέρα με την μέρα να σκαρφαλώνει στα ψηλά. Ανοίγει της πόρτες για τα αγαπημένα σας ταξίδια και σας βγάζει από μία δύσκολη περίοδο που σας κράταγε εγκλωβισμένους σε μία θολή κατάσταση. Τα μηνύματα τώρα θα είναι ευχάριστα και οι προοπτικές θα δείχνουν πώς όλα πάνε προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε για να νοιώθετε πιο χαρούμενοι.

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής  δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς καθώς θα σας κάνει περισσότερο από όσο χρειάζεται κτητικούς και προσεχτικούς τόσο απέναντι στο χρήμα όσο και απέναντι στους ανθρώπους κάτι που μπορεί οι κοντινοί σας να το νοιώσουν κουραστικό. Ο 8ος είναι ένας δύσκολος οίκος και η εποχή αυτή θα σας τονίζει μία πραγματικότητα που θα σας κάνει να μην νοιώθετε άνετα. Θα σας λείπουν πράγματα και πιθανά για κάποιο λόγο θα νοιώθετε ότι είστε σε θέση αδυναμίας και κάποιοι πιθανά να νοιώσουν ότι εξαρτώνται από άλλους σε ένα βαθμό.. Κάτι που τώρα θα σας ενοχλεί πολύ.

Υδροχόος

Για εσάς εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει μία πιο θετική περίοδο που την εβδομάδα αυτή έχει σειρά να δώσει ειδικές αιτίες συναισθηματικής ανόδου στους από 3ως και 9 Φεβρουαρίου. Για όλους όμως τόσο το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα όσο και το νέο φεγγάρι της Κυριακής θα δώσουν λαμπρότητα σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας πάνω στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε. Σας δείχνει όμως και ότι πρέπει να διαθέσετε το μεγαλύτερο μέρος τους χρόνου σας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει από εσάς μία σημαντική σχέση ή συνεργασία της ζωής σας.

Ιχθείς

Μέχρι την Παρασκευή μία ευχάριστη  συναισθηματική έκπληξη μπορούν να περιμένουν οι γεννημένοι τις τελευταίες 5 μέρες του ζωδίου.  Το πέρασμα του Ήλιου μα και του Άρη στον Λέοντα σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι της Κυριακής  ανοίγουν  πόρτες σε όσους ψάχνουν κάτι καλύτερο επαγγελματικά καθώς ο μήνας βοηθά πολύ τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις μα και αυξάνει την κίνηση σε όσους κάνουν δική τους δουλειά με θετικό για τα οικονομικά τους αντίκτυπο. Ακόμα αυτή η περίοδος  βοηθά να ασχοληθείτε ( έχοντας θεαματικά αποτελέσματα ) και με την φυσική σας κατάσταση και γενικά την υγεία σας.

 

ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για τηλεφωνικές απαντήσεις πάρτε στο 9011903040 ή στείλτε sms γράφωντας    ΠΕΡ 1 (κενό) την ερώτησή σας στο 54754
τηλ γραφείου 210 9349036 κινητό 6937110155 ….
Share:

Leave a reply