ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ !!!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ !

                                                31 Ιουλίου ως 6 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ

Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο καλές μέρες για όλους και στην διάρκειά τους θα έχετε και την διάθεση καλή και την τύχη με το μέρος σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας φέρει πιο κοντά και θα ζεστάνει τις σχέσεις σας με άτομα του συγγενικού σας χώρου.. θα φέρει καλές οικογενειακές στιγμές μα και ευχάριστες παρουσίες στον χώρο σας. Κάποιοι  θα θελήσετε να κάνετε μικρές βελτιωτικές αλλαγές στο σπίτι. Όμως η σκληρή κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα την Παρασκευή θα μπορούσε κυρίως στους 7 Απριλίου να φέρει μία μεγάλη κόντρα που σας συμφέρει να  την αποφύγετε με κάθε τρόπο καθώς μπορεί να αποτελέσει αιτία μίας μεγάλης και δύσκολης αλλαγής στην ζωή σας αν την αφήσετε να εξελιχθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Στους 24 ως και 30 Απριλίου οι μέρες φέρνουν ένα ευχάριστο μήνυμα και την δυνατότητα να κάνουν κάτι που πολύ επιθυμούν. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ξεκινά μία περίοδο που θα είστε σε μία συνεχή μετακίνηση. ευχάριστες διαδρομές, συναντήσεις, προσκλήσεις μα και μηνύματα θα χαρακτηρίζουν τον Αύγουστο για εσάς. Ωστόσο η κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα δεν βοηθά τις συμφωνίες και τα ξεκινήματα αυτόν τον καιρό ενώ εσείς που θα εργάζεστε στο ξεκίνημα του μήνα αποφύγετε προς τα τέλη της εβδομάδας κόντρες με άτομα που έχουν μεγαλύτερη από εσάς θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρες ψυχολογικής ανόδου και τύχης για τους 7 και 8 /6ου που μπορούν να περιμένουν κάτι πολύ καλό να τους κάτσει αυτόν τον καιρό, είτε σαν πρόταση είτε σαν κέρδος. Οι ίδιου κοινωνικοί και δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα των άλλων θα λύσετε τις μέρες αυτές όποιες παρεξηγήσεις έχουν προκύψει. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα δώσει σε όλους κάποια θετικά γύρω από τα οικονομικά σας σημάδια και σε πολλούς ένα έξτρα έσοδο που θα βοηθήσει να είναι πιο εύκολος οικονομικά ο Αύγουστος για εσάς. Ωστόσο η κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα θα σας αναγκάσει να αποφασίσετε τι θα κρατήσετε και τι θα κόψετε καθώς πολλοί  είστε ανοιγμένοι σε πολλές μεριές και αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο και ως τις 26 του Αυγούστου  θα σας δώσει αιτίες να νιώσετε πιο καλά τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας. Θα νοιώθετε όμορφα από τον τρόπο που σας αποδέχονται φίλοι  μα και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας αυτόν τον καιρό. Τις μέρες αυτές η Αφροδίτη χαρίζει μία ευκαιρία συναισθηματική ή άλλης μορφής στους Καρκίνους των 5 πρώτων ημερών. Οι μέρες όμως δεν είναι απροβλημάτιστες καθώς ένα θέμα που θα μπορούσε να αφορά και οικογενειακό πρόβλημα θα βγάλει σε πολλούς η κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ

Πολύ καλή και ταξιδιάρικη διάθεση θα έχετε όλοι, μα πιο πολύ οι 30/7ου ως και 6 /8ου , με το ξεκίνημα της εβδομάδας και πολλοί πιθανά να ξεκινάτε τώρα τις διακοπές σας ή να κάνετε γνωριμίες που να δώσουν ενδιαφέρον στις μέρες του Αυγούστου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να σας δώσει μία κρυφή αιτία χαράς , ένα κρυφό συναίσθημα ή και μία εξέλιξη που μπορεί να ηρεμήσει κάποια ανασφάλεια και ανησυχίας σας. Ακόμα θα μπορούσε να σας ξεκουράσει ψυχολογικά και να σας διώξει ένα άγχος που συνόδευε καιρό τώρα την ζωή σας. Ωστόσο η κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας σας μεταφέρει εξελίξεις που δυσκολεύουν κάποιο σχέδιο ή προσδοκία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα κάνει πιο ποιοτικό τον χώρο των φίλων σας , ανοίγει νέους κύκλους γνωριμιών και θα σας δίνει ένα διάστημα που η αυξημένη κοινωνικότητα και η θετική διάθεση των άλλων μπορούν να σας ανεβάσουν και να σας κάνουν να περάσετε πολύ όμορφα σε φιλικές παρέες. Οι μέρες όμως θα στριμώξουν πολύ τους 14/9ου για διάφορες αιτίες . Οι 27/8ου ως και 2/9ου θα κάνετε εύκολα ή δύσκολα αυτά που έχετε κατά νου τις μέρες αυτές. Η κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να φέρει και έξοδα και διαφωνίες με τα ταίρια σας και λόγω κτητικότητας μα και για οικονομικούς λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες δίνουν αναπτύγματα ευχάριστα νέα και τύχη μετά από πολύ καιρό ταλαιπωρίας στους γεννημένους 10 Οκτωβρίου που πιθανά να μπορέσουν να λύσουν αυτές τις μέρες ένα πάγιο αίτημα της ζωής τους ή να βρουν την άκρη για να κάνουν ένα σημαντικό ξεκίνημα είτε προσωπικό είτε άλλης μορφής. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σώσει ένα διάστημα που βοηθά όσους εργάζονται τον Αύγουστο να έχουν καλύτερα αποτελέσματα ενώ για όλους δείχνει πώς θα υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα βοηθήσουν ωστόσο στην προβολή σας και θα σας  φέρουν πιο κοντά με συγγενείς , γονείς κλπ. Ωστόσο η κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας θα πρέπει να σας κάνει προσεχτικούς στις συμφωνίες στις μετακινήσεις και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις όποιες υπερβολές αυτόν τον καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στο Σκορπιό ξεκινά μία εβδομάδα γεμάτη δράση σχέδια και όνειρα για εσάς. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι για όλους πολύ καλό καθώς σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Βοηθά τις σχέσεις και τις γνωριμίες σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας (ξένους )  αλλά και τα ταξίδια σας, θέματα σπουδών κλπ.  Αυτές τις μέρες δίνει ευχάριστα μηνύματα, ειδήσεις  ή και γνωριμίες στους Σκορπιούς των 5 πρώτων ημερών μα μεταφέρει και ευχάριστη αύρα στην ζωή όλων. Ωστόσο η κόντρα του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βγάλει και έξοδα και ζημιές . Κακές συμφωνίες και πείσματα που δεν βοηθούν τους σκοπούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με καλή διάθεση  θέλει το ξεκίνημα της εβδομάδας όλους τους γεννημένους από 29/11ου ως και 6 /12ου  να ξεμπερδεύετε γρήγορα υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε, να καταφέρετε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε και να νιώσετε ικανοποίηση. Όμως το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα κάνει στους περισσότερους πιο δύσκολη την συναισθηματική σας έκφραση αυτόν τον Αύγουστο. Θα σας κάνει πιο ευάλωτους και ασυνήθιστα ευαίσθητους αυτόν τον καιρό και πιθανά να σας γεννήσει συναισθηματικά αιτήματα που δύσκολα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ακόμα η δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα θα σας κάνει να ασχοληθείτε και ίσως να λυπηθείτε με ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίζει κάποιος που σας νοιάζει.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε μία περίεργη περίοδο που σας θέλει αρκετά κλεισμένους σε σκέψεις και αγωνίες και που το μυαλό σας γεννά εύκολα αρνητικά σενάρια το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα λειτουργήσει θαυμάσια για εσάς καθώς θα δώσει μία περίοδο γαλήνης, στήριξης  και ανανέωσης σε μία σημαντική σας σχέση. Κάποιο άτομο θα είναι πολύ κοντά σας αυτόν τον καιρό και θα κάνει προσπάθειες για να σας ευχαριστήσει. Η αυξημένη θα είναι η ανάγκη για ουσιαστική συντρόφευση των όσων είναι μόνοι αυτόν τον καιρό θα τους κάνει να είναι επιθετικοί απέναντι σε ότι δείχνει πρόχειρο και ανούσιο. Η δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας μπορεί να προβληματίσει με οικογενειακά θέματα κάποιους και περισσότερο τους 7/1ου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες δίνουν τύχη στις επιδιώξεις των γεννημένων 6/2ου που είναι και οι πιο τυχεροί Υδροχόοι αυτό το 7ήμερο και έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα, θετικές εξελίξεις,  ένα κέρδος ή και μία ενδιαφέρουσα πρόταση ή γνωριμία που αξίζει τον κόπο να την προσέξετε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και ως τις 26 του Αυγούστου θα σας βοηθά όλους  να έχετε καλή φόρμα και να ασχοληθείτε περισσότερο και με πολύ καλά αποτελέσματα με την φυσική σας κατάσταση ενώ δίνει καλές και αποδοτικές μέρες σε όσους εργάζονται τον Αύγουστο.  Η δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα δεν σας αφορά άμεσα αλλά μπορεί να σας μεταφέρει το πρόβλημα ενός φίλου στα τέλη της εβδομάδας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη από τον Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει αισιόδοξα μηνύματα και καλή διάθεση σε όλους. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο δείχνει ιδανικό για εσάς. αυτός Ο Αύγουστος μπορεί να  δώσει μέρες συναισθηματικής χαράς και κάλυψης σε όλους τους Ιχθείς ή τουλάχιστον την ευκαιρία για κάτι τέτοιο. εσείς των 6 πρώτων ημερών του ζωδίου είστε οι πρώτοι αποδέκτες αυτής της θετικής επιρροής. Επαγγελματικά οι μέρες βοηθούν όσους εργάζονται Αύγουστο να έχουν καλές αποδώσεις. Η δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας σας ζητά να μην προσπαθήσετε να πείσετε ή να κατευθύνετε κάποιον σε διαφορετικό δρόμο από αυτόν που επιλέγει γιατί αυτό θα μπορούσε να γίνει αιτία να ψυχρανθεί μία φιλική σας σχέση.

 

Πέρρης Κρητικός τηλ. γραφείου 210 9349036 για τηλεφωνικές απαντήσεις καλέστε στο 9011903040 ή στείλτε μήνυμα γράφοντας  ΠΕΡ1 (κενό) την ερώτησή σας στο 54754

Share:

Leave a reply