ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ !!!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

21 έως 27 Αυγούστου

Κριός

Μια καλή εβδομάδα ξεκινά με τη νέα σελήνη από το Λέοντα να σας σηματοδοτεί ένα μήνα όπου προτεραιότητα θα έχουν όσοι και ότι αγαπάτε και αυτό θα ενισχυθεί και από το πέρασμα στον ίδιο χώρο της Αφροδίτης που  μόνο ευχάριστα νέα μπορεί να φέρει για τα  συναισθηματικά σας ειδικά στους γεννημένους τις 3πρώτες μέρες .Μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα, να πραγματοποιήσετε σημαντικά σας σχέδια ακόμα και να εκμεταλλευτείτε μια πολύ καλή γνωριμία οι ελεύθεροι του ζωδίου. Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας κάνει πιο αποδοτικούς και πιο οργανωτικούς  στη δουλειά ενώ θα έχετε την τάση  να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Παράλληλα είναι ένα καλό διάστημα  να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας.

Ταύρος

Η νέα σελήνη γίνεται μέσα στον 4ο φυσικό σας δίνοντας σας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και κάνοντας το χώρο του σπιτιού όσο ιδανικό και όμορφο χρειάζεστε για να περνάτε περισσότερο χρόνο σε αυτό. Άλλωστε και η Αφροδίτη στον ίδιο χώρο δείχνει πως το σπίτι θα είναι ο πηθητός προορισμός για αυτό το διάστημα που θα σας χαρίζει γαλήνη και ευχάριστες στιγμές.  Ο Ήλιος μέσα από τον 5ο σας φυσικό θα σας δώσει ένα μήνα γεμάτο συναισθηματικές χαρές οποιασδήποτε μορφής ενώ και οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα περάσουν απαρατήρητες.οι γεννημένοι από 23 έως 28/4ου πιθανότατα να βρεθείτε ή να μιλήσετε με άτομα του παρελθόντος που είχατε χαθεί.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μια πολύ καλή νέα σελήνη στο Λέοντα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επικοινωνιακή σας δεινότητα ενώ και η Αφροδίτη από τον ίδιο χώρο απότο Σάββατο θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις,πολλές και εξαιρετικές μετακινήσεις ενώ και οι προσκλήσεις που θα έχετε δεν θα είναι ούτε λίγες ούτε κακές,εκμεταλλευτείτε τις γιατί θα περάσετε όμορφα. Με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας απασχολήσουν οι ανάγκες των δικών σας ενώ παράλληλα θα νιώθετε πως θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Οι γεννημένοι αργά στις 10 , οι 11 και 12/6ου διανύεται ένα διάστημα μεγάλης τύχης σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε, μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Καρκίνος

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 2ο φυσικό θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα ενώ παράλληλα είναι ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση ώστε να καλύψετε βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις σας. Ακόμα και η νέα σελήνη γίνεται στον ίδιο χώρο ενισχύοντας την Αφροδίτη και δίνοντας σας καλά οικονομικά στηρίγματα για να ανταπεξέλθετε. Οι γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου θα έχετε αυξημένες αιτίες συναισθηματικής χαράς ενώ το πέρασμα του ήλιου στην Παρθένο θα σας κάνει όλους περισσότερο διπλωματικούς  δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε μικρές αναζωογονητικές διαδρομές και ευχάριστες συζητήσεις

Λέων

Η νέα σελήνη γίνεται στο δικό σας το ζώδιο σηματοδοτόντας έναν περίπου μήνα που θα δώσετε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω και τις ανάγκες σας και θα αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες των άλλων. Άλλωστε και η Άφροδίτη από το Σάββατο περνά στο δικό σας ζώδιο ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους ξεκινόντας για αυτή την εβδομάδα από τους γεννημένους τις δυό πρώτες μέρες. Ευχάριστα τα νέα και για τα οικονομικά σας μιας και ο Ήλιος στον 2ο φυσικό σας δείχνει πως είναι το καλύτερο διάστημα  να ασχοληθείτε με αυτά. Θα έχετε τα στηρίγματα που χρειάζεστε για να μπορέσετε να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείρηση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις

Παρθένος

Ένας Ήλιος στο δικό σας το ζώδιο σας  βγάζει από την εσωστρέφεια και τους απολογισμούς του προηγούμενου διαστήματος. Έχετε κάνει τις αναθεωρήσεις και τους απολογισμούς των πεπραγμένων σας και έχοντας θέσει νέους στόχους και  τακτοποιήσει τις σκέψεις σας,  έρχεστε να ξεκινήσετε τη νέα αστρολογική σας χρονιά δυνατοί και ετοιμοπόλεμοι. Η νέα σελήνη στο Λέοντα σας φέρνει κοντά με φίλους που τους ανοίγετε την ψυχή σας και αυτοί σας δίνουν λύσεις που σας ηρεμούν. Το εξαιρετικά καλό και δυνατό για εσάς πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα και τον 12ο οικο σας θα γαληνέψει ανησυχίες σας και θα βελτιώσει τον ύπνο σας ενώ θα μπορούσε να σας φέρει σε κάποιες περιπτώσεις και κρυφά έσοδα.

Ζυγός

Το πέρασμα της Αφροδίτης έχει διπλή σημασία για εσάς διότι είναι κυβερνήτης σας και από τον χώρο του Λέοντα σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας. Θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε άτομα με τα οποία να έχετε κοινές πεποιθήσεις και θέλω. Αυτό το πέρασμα το ενισχύει ακόμα περισσότερο και η νέα σελήνη στον ίδιο χώρο που δείχνει πως ο κύκλος που θα ανοιχτεί μπροστά σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε φιλόδοξα σχέδιά σας. Ο Ήλιος τώρα από τον 12ο φυσικό  θα σας επιτρέψει  να κάνετε μία ειλικρινή ενδοσκόπηση και απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να διορθώσετε λάθη . Ακόμα αυτό  το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει μία υπερευαισθησία που θα σας κάνει περίεργα για την φύση σας γκρινιάρηδες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια πολύ καλή νέα σελήνη στο Λέοντα η οποία μαζί με το περάσμα αυτό της Αφροδίτης στο Λέοντα  θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας και σε αυτό θα βοηθήσουν και κάποιες σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες που ήδη έχετε ίσως και κάποιος ανώτερος σας είτε ηλικιακά είτε σαν θέση.  Το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας ανοίξει σημαντικούς κύκλους γνωριμιών που σχετίζονται άμεσα με όλα αυτά που εσείς θέλετε να πετύχετε και θα υπάρχουν άτομα που θα έχουν την καλή θέληση να σας βοηθήσουν. Οι γεννημένοι την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου θα έχετε αυξημένες αιτίες συναισθηματικής χαράς αυτές τις μέρες.

Τοξότης

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο χώρο του Λέοντα από το Σάββατο όπως και η νέα σελήνη που γίνεται στην αρχή της εβδομάδας στον ίδιο χώρο σηματοδοτούν ένα διάστημα όπου το μυαλό σας θα δουλεύει καλά και γρήγορα βοηθόντας τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα κοινωνικά θέματα της ζωής σας. θα κάνετε γνωριμίες που θα έχουν ειδικές γνώσεις για τις οποίες θα τους προτιμάτε ενώ παράλληλα θα μπορούσατε να κλείσετε συμφωνίες που να ευνοούν τα οικονομικά σας. ένας Ήλιος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από την Τετάρτη, ευννοεί φιλόδοξα σχέδια  και ανταμείβει όσους έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν για αυτά. Οι γεννημένοι τις δυό πρώτες μέρες θα έχετε αιτίες αυξημένης χαράς αυτές τις μέρες

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια καλή μεν νέα σελήνη στο Λέοντα αλλά δύσκολη για εσάς αφού γίνεται στον 8ο φυσικό σας κάνοντας σας πιο κλειστούς απέναντι σε σύντροφο ή συνεργάτες . Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο χώρο του Λέοντα κάνοντας σας πιο καχύποπτους και μυστικοπαθείς σε σχέση με τα θέλω σας και τις επιδιώξεις σας ένω  θα μπορούσε να φέρει και κρυφά  πάθη. Παράλληλα αυξάνει τα έσοδα σας από πηγές εκτός δουλειάς ή ακόμα και από τον σύντροφό σας.  Ένας ήλιος μέσα στον 9ο φυσικό σαςαπό την Τετάρτη είναι ότι καλύτερο για να κάνει το μυαλό σας να παίρνει γρήγορες στροφές, να έχει λαμπρές ιδέες και γενικά να μπορεί να βλέπει πολυεπίπεδα ένα θέμα και να φτάνει γρήγορα στη σωστή λύση του

Υδροχόος

Η Αφροδίτη περνά στον 7ο φυσικό σας και στον χώρο του Λέοντα και  φέρνει ένα πολύ καλό διάστημα που θα δώσει αιτίες να ομορφύνουν για κάποιο λόγο οι  σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Φαίνεται πως οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα σας αλλά και εσείς ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Αυτό το πολύ καλό διάστημα που φέρνει η Αφροδίτη  για τις σχέσεις σας, το ενισχύει και η νέα σελήνη που γίνεται στον ίδιο χώρο κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και εμφανώς προσανατολισμένους προς την ήρεμη και καλή συντρόφευση και συνύπαρξη με τούς γύρω σας.  το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο θα σας κάνει  περισσότερο κτητικούς με τους συντρόφους, καχύποπτους με όλους και με όλα μα και ερωτικούς. Ακόμα ευνοεί οικονομικές διεκδικήσεις καθώς και οικονομικά κέρδη από αδήλωτες πηγές εσόδων ή στίρηξη από τρίτο άτομο .

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη μέσα στον 6ο φυσικό και το χώρο του Λέοντα είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αφού οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές μέσα στο χώρο της δουλειάς και θα υπάρχουν αιτίες που θα τον ομορφαίνουν. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας όσοι θέλετε, η νέα σελήνη στο Λέοντα ευνοεί τέτοιου είδους ξεκινήματα ενώ παράλληλα στηρίζει το πέρασμα της Αφροδίτης βοηθώντας σας σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ξεκίνημα θελήσετε. Ο Ήλιος στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου από την Τετάρτη,  θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε, θα παίρνετε χαρά από τους συντρόφους σας αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας κάτι που θα κάνει πολύ ζεστό  το κλίμα των σχέσεων μα και των συνεργασιών σας.

 

Πέρρης Κρητικός τηλ. γραφείου 210 9349036 για τηλεφωνικές απαντήσεις καλέστε στο 9011903040 ή στείλτε μήνυμα γράφοντας  ΠΕΡ1 (κενό) την ερώτησή σας στο 54754

 

Share:

Leave a reply