Μια νέα και πολύ νόστιμη συνταγή που ανακάλυψα …και σας τη γνωρίζω εδώ!!!
ΥΛΙΚΑ
1 ΜΕΤΡΙΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΦΕΤΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ
1 1/2 ΦΛΥΤΖΆΝΑΚΙ ΡΥΖΙ (ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ)
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ 6 ΜΙΚΡΑ
ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
ΝΕΡΟ 1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΑΣ ΜΑΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ.
ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΑΣ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ .
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ.
ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΑΣ.
ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ 3/4 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ,ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ!!!
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
LOVE U …MARINA