SliderΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΓΟΥΡΙ !!!

Θέλετε να εκδηλώσετε τις δυνάμεις σας! Βάλτε μερικούς συγκεκριμένους κρυστάλλους που ευθυγραμμίζονται με – τι άλλο – με το ζώδιο σας. «Οι κρύσταλλοι είναι ο σκελετός του πλανήτη μας. Η συνεργασία τους μαζί μας μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την ενέργεια από τη Γη ».
«Κάθε κρύσταλλος αποτελείται από διαφορετικές ιδιότητες. Η χρήση τέτοιων ιδιοτήτων και η προσαρμογή σε αυτήν την ενέργεια μας προσφέρει θεραπευτική δύναμη που μας βοηθά να πιάσουμε τους στόχους μας.
Κάθε ζώδιο έχει μια φυσική συγγένεια για ορισμένα κρύσταλλα, πέτρες και μέταλλα Και η ευθυγράμμιση με αυτά μπορεί να είναι ισχυρή. Μαγικό!!!

ΚΡΙΟΣ – ΚΑΡΝΕΟΛΗ

Ως το πρώτο ΖΏΔΙΟ του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι γνωστός για τη ζωντανή και φλογερή προσωπικότητά του. Η ΚΑΡΝΕΟΛΗ όχι μόνο θα βοηθήσει το κριό να πετύχει αυτή τη ζωτικότητα, αλλά και να ηρεμήσει και να καταπραΰνει το νευρικό του σύστημα, το οποίο συχνά προκαλεί προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ-ΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣ

Κυβερνημένος από την Αφροδίτη, ο Ταύρος απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή – ειδικά την αγάπη. Ο ροζ χαλαζίας βοηθά να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς και να φέρει ρομαντισμό στον Ταύρο, καθώς και να του προστατεύσει το καρδιακό σύστημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ

ο ΚΙΤΡΊΝΗΣ βοηθά στην αύξηση της νοημοσύνης, κάτι που επιζητούν τελικά τα αέρινα Διδυμάκια στη ζωή τους. Μέσω της καθοδήγησης αυτού του κρυστάλλου, οι Δίδυμοι θα μπορούν επίσης να ενισχύσουν τη μνήμη και την ενέργειά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ

Σε μια κακή μέρα,Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ μπορεί να έχει εξαιρετικά έντονα συναισθήματα που μπορούν να αναδείξουν τις ανησυχίες τους. Η ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ στοχεύει στο να βοηθήσει στην ανακούφιση της εσωτερικής έντασης του Καρκίνου παρέχοντας ηρεμία και ακόμη και σταθεροποιώντας τις μερικές φορές ακανόνιστες και δραματικές εντάσεις του.

ΛΕΩΝ-ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ

Το Μάτι της Τίγρης είναι γνωστό ως η παραδοσιακή πέτρα του Λέωντα, επειδή είναι ανοιχτός στη δημιουργικότητα και τη θετικότητα. Ανοίγει δρόμους επιτρέποντας στο Λιοντάρι να επιτύχει αυτοπεποίθηση, θετικότητα και ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΣΠΙΣ

Τόσο η Παρθένος όσο και ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΣΠΙΣ είναι γνωστό ότι προσφέρουν πρακτικότητα και σαφήνεια σε όλα τα θέματα. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΣΠΙΣ δίνει έμφαση στην υπερ-οργανωμένη και αναλυτική Παρθένο, έτσι την βοηθάει στο να επιλύει όλα τα θέματα γρήγορα και χωρίς εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ-ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

Αυτό το μπλε στολίδι βοηθά στην εξισορρόπηση των ενεργειών ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ στον ΖΥΓΟ . Το ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ ενθαρρύνει τον Ζυγό να κεντράρει τον εαυτό του και να μην  τον αφήνει ποτέ να είναι τόσο πολύ αναποφάσιστος στη ζωή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ

Η προστασία από την αρνητική ατμόσφαιρα είναι το κίνητρο του οψιανού, το οποίο χρησιμεύει στον καθαρισμό της αύρας του Σκορπιού ενισχύοντας την διαισθητική πλευρά του νερού. Αυτά τα δύο δουλεύουν μαζί. Ο οψιδιανός φέρνει το δώρο της προφητείας και ο Σκορπιός έχει κρυστάλλινη τεράστια δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΤΥΡΚΟΥΑΖ

Το τυρκουάζ είναι ιδανικό για την ενίσχυση της τύχης – αυτό είναι γνωστό,που φέρνει έτσι στον πνευματικό τοξότη. Μαζί με το τυρκουάζ κάνουν την πιο ταιριαστή και φανταστική ομάδα.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ-ΝΕΦΡΙΤΗΣ(ΖΑΝΤ)

Όπως και το γήινο ζώδιο του Αιγόκερω, ο νεφρίτης είναι ΟΛΟ δουλειά. Βοηθάει στην εκδήλωση αφθονίας και ευημερίας, κάτι που ο Αιγόκερως λαχταρά βαθιά. Ο Νεφρίτης θα βοηθήσει τον Αιγόκερο να εκδηλώσει τις πιο αληθινές επιθυμίες του: επιτυχία, αφθονία, φήμη και πλούτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ

Η  Άκουα Μαρίνα μπορεί να θεραπεύσει,να ισσοροπίσει το φυσικό και ψυχικό σώμα, το οποίο, πιστέψτε με, το χρειάζεστε. Είναι επίσης ένας ιδανικός κρύσταλλος για τον επαναστάτη Υδροχόο επειδή εμπνέει και φέρνει ριζικές αλλαγές στον “κομμιστή νερού”.

ΙΧΘΥΕΣ-ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ

Ο αμέθυστος αντιπροσωπεύει την πνευματική σοφία, ακριβώς όπως το υδατώδες αστρολογικό σημάδι του Ιχθυ. Όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης βοηθά στην ενίσχυση της διαίσθησης και προστατεύει την αύρα από αρνητικές δονήσεις, η οποία είναι ιδανική για τους ευαίσθητους Ιχθείς.

 

 

LOVE U…MARINA!!!

Share:

Leave a reply