Healthy Food

Κοτοπουλο στο φουρνο ….πανευκολο…να γλειφεις τα δαχτυλα σου!!!

Το δικο μου κοτοπουλο…!!!

Υλικα

1 ολοκληρο κοτοπουλο ή κομματια π.χ. πόδια -στηθος

Ελαιολαδο

Αλατι -πιπερι -καρίνο (μπαχαρικο για κοτοπουλο)

Μουσταρδα

Εκτελεση

Αλειφουμε το κοτοπουλο, αφου το ξεπληνουμε με καθαρο νερο και το στεγνωσουμε,

με το λαδι πρωτα καλα μεσα εξω και κατοπιν βαζουμε τα υπολοιπα υλικα  και αυτα πολυ καλο ¨μασαζακι¨στο κοτοπουλακι μας μεσα και εξω.

Το βαζουμε οπως ειναι σε ταψι και το σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο…σα σε γαστρα.

Το βαζουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 260 βαθμους κελσιου,για μιση ωρα μετα το ξεσπεπαζουμε απο το αλουμινόχαρτο και κατεβαζουμε τη θερμοκρασια στους 200 βαθμους κελσιου.

Το αφηνουμε να ψηθει ετσι για περιπου τρια τεταρτα.

Τελειοοοοοο μμμμμ!!!

Καλη επιτυχια….!!!

LOVE U….MARINA!!!

Share:

Leave a reply