Marina Serafimidou

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

    28 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου 2017

 

Κριός

Πολύ καλό το ξεκίνημα της εβδομάδας και οι μέρες μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι για όλους που θα απολαύσουν τις θετικές τελευταίες μέρες του Αυγούστου αρκετά ξέγνοιαστα. Πιο ευνοημένοι όμως εσείς του πρώτου 10ημέρου που αυτήν την εβδομάδα θα έχετε άλλοι μία θετική συναισθηματική εξέλιξη, άλλοι ένα κέρδος και άλλοι μία γνωριμία. Όπως και για εσάς των 3 τελευταίων ημερών που θα έχετε επαναπροσεγγίσεις στα τέλη τις εβδομάδας.  

Ταύρος

Για εσάς του 1ου 10ημέρου οι μέρες δείχνουν πιο θετικές και παρουσιάζουν ενδιαφέρων καθώς φέρνουν τόσο νέες όσο και παλιές προτάσεις εκ νέου στην ζωή σας. Γενικά το τέλος του Αυγούστου δείχνει ήσυχο και αρκετά απολαυστικό για όσους έχουν διαλέξει αυτό το διάστημα για ξεκούραση. Από την Πέμπτη το μεσημέρι και μετά θα σας κάθονται πιο εύκολα όλα και πολλοί θα πάρετε τις τελευταίες γεύσεις του καλοκαιριού με καλή διάθεση και καλή παρέα.

Δίδυμοι

Πολλές ευχάριστες μετακινήσεις έχουν οι μέρες αυτές μα και καλές συναντήσεις ή μηνύματα που θα δώσουν χαρά σε εσάς του 1ου 10ημέρου. Οι 12 Ιουνίου να πάρετε στα σοβαρά μία πρόταση και γενικά προσπαθήστε να δείτε και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που φέρνουν οι μέρες για εσάς όποια μορφή και να έχει αυτή η ευκαιρία. Με λίγη προσοχή στα οικονομικά σας την Παρασκευή που θα μπορούσε και να σας βγάλει απρόσμενα έξοδα θα βρεθείτε στην πολύ καλή για όλους Κυριακή που δίνει καλές στιγμές σε όλους.

Καρκίνος

Αρκετά καλά θα τα καταφέρετε σε ότι προσπαθείτε τις μέρες αυτές .. Πιο εύκολες είναι για εσάς και οι μετακινήσεις και το κλίμα βοηθά καθώς οι όποιες εντάσεις του Αυγούστου τώρα υποχωρούν. Αισιόδοξα είναι και τα οικονομικά μηνύματα των ημερών. Εσείς του 1ου 10ημέρου πιθανά θα βρεθείτε σε χώρους που έχετε καιρό να επισκεφτείτε.  Μόνο η Παρασκευή δείχνει ανάποδη και μπορεί να φέρει κακή διάθεση και δυσκολία συνεννόησης με τους γύρω σας.

Λέων

Σε εσάς του 1ου 10ημέρου η εβδομάδα θα σας δώσει όλα όσα μπορεί να περιμένατε και τελικά να μην σας τα έχει μέχρι σήμερα φέρει αυτό το καλοκαίρι.. Χαρά , επιβεβαίωση και αν είστε μόνοι μία γνωριμία.. Άλλοι πάλι θα δουν να ξεκινά με τις πιο καλές προοπτικές ο Σεπτέμβριος. Οι μέρες βοηθούν και στο να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Αποφεύγοντας τα δύσκολα την ανάποδη Παρασκευή μπορείτε να περάσετε πολύ καλά και να έχετε καλές αποδόσεις σε ότι κάνετε.

Παρθένος

7 μέρες χωρίς κάποια αρνητική όψη είναι ένα καλό ξέφωτο πριν μας εγκαταλείψει το καλοκαίρι. Μόνο η Παρασκευή το βραδάκι είναι λίγο δύσκολη σε θέματα σχέσεων κυρίως. Κατά τα άλλα ιδανική περίοδος για περισυλλογή και ανασύνταξη . Η Αφροδίτη από τον Λέοντα χτίζει εσωτερικές άμυνες και κατασιγάζει άγχη και ανησυχίες σας. Μόνο οι 14 Σεπτέμβρη θα εξακολουθήσουν να είναι σε πίεση και αυτήν την εβδομάδα για τους γνωστούς λόγους.

Ζυγός

Οι γύρω έχουν για τους περισσότερους μία ανοιχτή πόρτα ή και μία αγκαλιά και κοινωνικοί όπως είστε από φύση θα περάσετε άλλη μία εβδομάδα καλά κοντά σε κόσμο που σας θέλει κοντά του και αγκαλιάζει ακόμα και τις ιδιορρυθμίες σας. Πιο εύκολα για εσάς του 1ου 10ημέρου που θα σας κάνουν οι φίλοι να νοιώσετε μοναδικοί αλλά και οι 14,15 Οκτωβρίου που πιθανά να δεχθείτε ακόμα και μία σοβαρή πρόταση αυτήν την εβδομάδα που όλα κινούνται υπέρ σας σε κάθε τομέα.

Σκορπιός

Οι μέρες είναι εξαιρετικά ουδέτερες για εσάς και η απουσία αρνητικών όψεων δίνει ένα χαλαρό διάστημα χωρίς μεγάλες προσδοκίες αλλά και χωρίς αρνητικά απρόοπτα. Λίγη προσοχή στην νευρικότητα που παρουσιάζουν οι μετακινήσεις νωρίς το βράδυ της Παρασκευής και αυτό φτάνει για να περάσετε ήρεμα τις μέρες αυτές. Εσείς του 1ου 10ημέρου πιθανά να έχετε μία πρόσκληση που θα περάσετε όμορφα αν την αποδεχθείτε.

Τοξότης

Επιτέλους όλα μπαίνουν σε καλούς για εσάς ρυθμούς και η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας δίνει χαρές και συναισθηματικές συγκινήσεις ιδιαίτερα εσάς του 1ου 10ημέρου. Τρίτη ως και Πέμπτη δείχνουν οι πιο αποδοτικές μέρες για όλους. Την Παρασκευή αποφύγετε σπατάλες αλλά και συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι και οι αποδράσεις θα αργήσουν να τελειώσουν για εσάς.

Αιγόκερως

Ίσως χρειάστηκαν στην ζωή πολλών από εσάς κάποια σχοινιά να τεντωθούν πολύ για να σας ενεργοποιήσουν και να σας αφήσουν να δείτε πιο πλατιά τα πράγματα και την πραγματικότητα. Όπως και να έχει ο Ήλιος βοηθά να είστε πιο ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι σε αυτήν την φάση και να κάνετε κάποιες σημαντικές αναθεωρήσεις με δεδομένο ότι διανύουμε μία εβδομάδα χωρίς αρνητικές όψεις που βοηθά σ εαυτές τις κατευθύνσεις.  

Υδροχόος

Οι 14 και 15 Φεβρουαρίου είστε μπροστά σε ανοικτές πόρτες που υπόσχονται καλύτερο αύριο για εσάς εάν τελικά αποφασίσετε να τις διαβείτε. Η Αφροδίτη από το Λιοντάρι θα κάνει πιο γλυκές τις σχέσεις σας και τους άλλους πιο θετικούς απέναντί σας την ίδια ώρα που και εσείς θα είστε πιο συντροφικοί. Μία μικροαδιαθεσία ή μικρές ψυχολογικές βουτιές ακόμα και χωρίς σημαντικές αιτίες δίνει μόνο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής ενώ η Κυριακή 3 του μήνα θα σας κάνει να νοιώσετε υπέροχα.

Ιχθείς

Ο Αύγουστος μας αποχαιρετά και όλα δείχνουν πως χρειάζεται ότι και αν κάνετε να το φρεσκάρετε με νέες ιδέες ειδικά εσείς έχετε ψηλές φιλοδοξίες ή που κάνετε δικές σας δουλείες. Για τους πολλούς η εβδομάδα δεν θα έχει καθόλου άγχος και σας ηρεμεί η ιδέα ότι μπαίνετε σιγά σιγά σε μία κανονικότητα μετά τις διακοπές σας. Οι μέρες θα σας δώσουν χρόνο για όλα και για να δείτε φίλους και για να ξεκουραστείτε. Μόνο το βραδάκι της Παρασκευής μπορούν να σας βαρύνουν προβλήματα τρίτων όπως συνήθως δηλαδή.

 

Πέρρης Κρητικός τηλ. γραφείου 210 9349036 για τηλεφωνικές απαντήσεις καλέστε στο 9011903040 ή στείλτε μήνυμα γράφοντας  ΠΕΡ1 (κενό) την ερώτησή σας στο 54754