Marina Serafimidou

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

 4 ως 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κριός

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα σας δώσει περισσότερες ευθύνες στην δουλειά αλλά και την ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας που θα ανοίξουν τον δρόμο για να κερδίσετε περισσότερο υπεύθυνες θέσεις  στο κοντινό διάστημα. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς θα αγγίξει ευαισθησίες σας και γυρίσει για λίγο την σκέψη σας στο παρελθόν και σε καταστάσεις που έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ζωή σας.

Ταύρος

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα δώσει πνοή στην ερωτική σας ζωή. Θα φέρει ένα διεκδικητικό άτομο στην ζωή σας, εντάσεις στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας αλλά θα σας δώσει και το απαραίτητο θάρρος για να τολμάτε και να επιχειρείτε ακόμα και δύσκολους στόχους κάθε μορφής. Η πανσέληνος διεγείρει συναισθηματικά σας θέματα βάζοντάς σας διλλήματα καθώς οι μέρες δίνουν μεγάλη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα της ζωής όλων.  Οι μέρες θα φέρουν πιο κοντά σας άτομα που αγαπάτε

Δίδυμοι

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα δώσει νευρικότητα στους οικογενειακούς σας χώρους, παρεμβολές τρίτων σε προσωπικά σας θέματα αλλά και άτομα που με την εριστική συμπεριφορά τους θα αγγίζουν τα όρια της υπομονής σας. Ωστόσο μία από τις μέρες αυτές οι 13 και 14 Ιουνίου θα πάρετε μία ευχάριστη είδηση, μία πρόταση ή θα έχετε μία καλή συναισθηματική εξέλιξη. Η πανσέληνος βοηθά στο να καταστρώσετε τα σχέδιά σας κυρίως σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σας .

Καρκίνος

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα σας φορτώσει υποχρεώσεις και θα ροκανίσει ακόμα και τον ελάχιστο χρόνο που έχετε για ξεκούραση προκειμένου να προλαβαίνετε τις ολοένα και αυξανόμενες υποχρεώσεις σας. Η θετική πανσέληνος απ τους Ιχθείς σας χαρίζει έμπνευση και καλή διάθεση που την χρειάζεστε καθώς ενεργοποιεί δημιουργικούς δρόμους μέσα από τους οποίους μπορείτε και να μάθετε νέα πράγματα και κάποιοι να ταξιδέψετε ευχάριστα..

Λέων

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα σας φέρει κατ αρχάς έξοδα και λάθη που κοστίζουν αλλά στο κατόπιν θα σας κάνει περισσότερο προσεχτικούς ως και συντηρητικούς στην διαχείριση , όπως και αρκετά σκληρούς κυνηγούς του χρήματος. Η Πανσέληνος από τους Ιχθείς σας θυμίζει αιτίες που θα πρέπει να σας κάνουν και προσεκτικούς και πιο αργούς στις αντιδράσεις και στα συμπεράσματα που εύκολα σε πολλές περιπτώσεις βγάζετε ίσως αδικώντας μέσα στην βιασύνη σας κάποια άτομα.

Παρθένος

Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου σας κάνει περισσότερο μαχητικούς διεκδικητές των συμφερόντων σας αλλά και αρκετά εγωιστές. Ο Άρης από αυτή την θέση είναι δύναμη που αν την διοχετεύσετε σωστά θα έχετε την πυγμή και την ενέργεια να κάνετε μεγάλα βήματα αν όμως την ενέργεια την κάνετε επιθετικότητα και εγωισμό αυτό το διάστημα θα σας κάνει εριστικούς , ακόμα και αντιπαθείς στους γύρο σας. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς  τονίζει τις ανάγκες ουσιαστικής συντρόφευσης που ουσιαστικά αποζητάτε τώρα.

Ζυγός

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις22 Οκτωβρίου θα σας φέρει μία εσωτερική ανησυχία σε σχέση με την εξέλιξη μίας σχέσης η συνεργασίας σας Όμως οι μέρες βοηθούν τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και κάνουν ευέλικτο και πειστικό τον λόγο των γεννημένων στις 15,16 και 17 Οκτωβρίου που μπορείτε να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση, μία πρόταση ή θα έχετε μία καλή συναισθηματική εξέλιξη.  Η πανσέληνος στα μέσα της εβδομάδας κάνει επιτακτική την ανάγκη να βάλετε πρόγραμμα και να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές και άλλες  που αποτελούν για εσάς πηγή μόνιμου άγχους.  

Σκορπιός

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις  22 Οκτωβρίου δημιουργεί την ανάγκη να αυξήσετε τις  κοινωνικές σας επαφές με άτομα που σας συνδέουν επαγγελματικές σχέσεις και συμφέροντα προκειμένου να προωθήσετε ένα σας εγχείρημα. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς την Πέμπτη δίνει καλή διάθεση και  λαμπρότητα στην ερωτική σας ζωή. Σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και σας κάνει έντονα εκδηλωτικούς.

Τοξότης

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα σας δώσει πρόσθετες αρμοδιότητες μα και ευθύνες που μπορούν να αναδείξουν ταλέντα σας και να βοηθήσουν την επαγγελματική σας θέση. Όμως θα μπορούσε να φέρει και στο φώς μία κρυφή σας φιλοδοξία και να σας οδηγήσει να κάνετε και κάποιες παρατραβηγμένες κινήσεις εντυπωσιασμού. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς  στα μέσα της εβδομάδας βοηθά  να τα βρείτε με τους πολύ δικούς σας και βοηθά σε ζεστές οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Αιγόκερως

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για εσάς καθώς σας βγάζει από μία περίοδο αδράνειας και σας κάνει περισσότερο πρακτικούς από θεωρητικούς με αποτέλεσμα σχέδια σας να μπαίνουν σε εφαρμογή και να μην μένουν πια μόνο σχέδια και λόγια. Η πανσέληνος από τους Ιχθείς  στα μέσα της εβδομάδας δείχνει θετική για θέματα μετακινήσεων αλλά και βοηθά να κάνετε μία συζήτηση  για να λήξετε μία παρεξήγηση .

Υδροχόος

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο που περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις, σχόλια, πληροφορίες και σας δημιουργεί αυξημένη ένταση και ανασφάλεια. Όμως οι 11και 12  Φεβρουαρίου θα έχετε τις μέρες αυτές και έξυπνες ιδέες και μία έστω σημαντική συνάντηση με κάποιο άτομο που μπορεί να προωθήσει τα σχέδιά σας ή να σας βοηθήσει να λύσετε ένα σας πρόβλημα. Η πανσέληνος αυξάνει την ανάγκη σας για αγορές και σας κάνει πιο κτητικούς κυρίως απέναντι στην υλη παρά στους ανθρώπους.

Ιχθείς

Ο Άρης από την Παρθένο που περνά την Τρίτη και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου θα δώσει μία αυξημένη  νευρικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς εύκολα θα νοιώθετε τις οι όποιες προτάσεις ή παραινέσεις των άλλων σας κινήσεις επιβολής και αυτό είναι λάθος. Αν δεν αφήσετε τον εγωισμό να σας νικήσει μπορείτε μέσα από συνεργασίες να αποκτήσετε και βραχυπρόθεσμα μα κυρίως μακροπρόθεσμα οφέλη. Όμορφη η πανσέληνος στο ζώδιό σας , σας γεμίσει καλή διάθεση και όνειρα σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές εξελίξεις της ζωής σας.

 

Πέρρης Κρητικός τηλ. γραφείου 210 9349036 για τηλεφωνικές απαντήσεις καλέστε στο 9011903040 ή στείλτε μήνυμα γράφοντας  ΠΕΡ1 (κενό) την ερώτησή σας στο 54754